Spring / Summer Outfit ideas

április 03, 2019


Most csupán egy könnyedebb bejegyzéssel készültem, amiben három outfit-et mutatok. Bár inkább nyáriasak, de azért egy meleg tavaszi napra is tökéletesek lehetnek. A képekért elnézést kérek, de másképp nem igazán tudtam megoldani, hogy tényleg mindent magukba foglaljanak, szóval tükrös fotók ftw! Aztán, amikor éppen úgy adódik, hozok még hasonló bejegyzést, csak jobban összeeszkábált képekkel. Meg persze, csak akkor, ha tényleg van rá igény.

Outfit #1 - A hajós-boszi
 Aszimmetrikus kék-fehér csíkos, kötős ingruha /Reserved/
Fekete, nagy karimájú kalap /Reserved/
Cicás napszemüveg /szia+/
Kék-fehér csíkos vászoncipő /Deichmann/

Egyébként nem vagyok a legbiztosabb ebben a ruhában, mert hosszú rám, és nem igazán áll jól, ha a térdemet is eltakarja a ruha / szoknya, viszont ettől függetlenül nagyon tetszik, és nem szeretném átalakíttatni sem. Az anyaga kifejezetten nyárias, könnyű, szellős. A kalap meg szerintem tök jól feldobja.

Outfit #2 - A bőrkabis boszi

Resting Witch Face póló (ami elég lenne ruhának is,lul) /Killstar/
Piros bőrdzseki /Reserved/
Napszemüveg /Ebay/
Kamu Vans cipő /Deichmann/

Egyébként ehhez azért egy fekete rövidnaci is dukál, de alapvetően nem látható, így nem említem. Ja, de. A póló az egyik kedvenc Killstar darabom, a kabátot imádom, pedig féltem tőle, mert mégis csak szín, és ÓJAJJ! A cipő meg nem szorul sok magyarázatra szerintem. A napszemcsi meg feldobja. és megy a kabáthoz.

Outfit #3 - Vasököl cicákkal
 Cicás romper /Ironfist - turkáló/
Napszemüveg /Ebay/
Kamu Vans cipő /Deichmann/

Ez pedig az egyik legkirályabb turis szerzeményem még akkorról, amikor találtam király dolgokat a Cream-ben. Bizony, bizony, ez egy eredeti Ironfist romper, és hellyeah! Nagy rám deréktól felfelé, avagy mellesleg lehetnék erősebb is, de ez nem állít meg abban, hogy hordjam is. Az már inkább, hogy a romperben való mosdóhasználat elég... körülményes. Egy napszemüveg, esetleg a kalap, és egy fekete cipő, és mehet is a móka.

Hmm, talán tényleg inkább nyárra készülök ezekkel. Ooopsie! Egyébként szeretnétek még ilyen bejegyzéseket? Mert akkor nem cseszem el legközelebb annyira az időt, hogy ne tudjak normális képekkel szolgálni, és nem két perc alatt döntöm el és egyeztetem le magamban, hogy megcsinálom a postot. ^^"

You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe