Jeffree Star - Jawbreaker Collection

augusztus 23, 2019

Na, jó, szóval... :D Jeffree Star meglehetősen megosztó személyiség, és eleinte kifejezetten utáltam, aztán, amióta youtube-ozik, néha-néha megnéztem 1-2 videóját, és szépen lassan rájöttem, hogy egyébként egyáltalán nem olyan utálatos, mint gondoltam. Sőt, be kell valljam, én rohadtul megkedveltem azt, amilyen ember. Ehhez talán hozzátesz az is, hogy Nate -már amennyire én, mint egy darab senki, látom- jó hatással van rá. Nyilván vannak, amik számomra sem túl szimpatikusak tőle (drámák), de azt azért be kell vallani, hogy elég szépen felépítette a sminkmárkáját - és nem véletlenül imádja annyi ember.

Abban biztos voltam korábban is, hogy egyszer - ha sok pénzem lesz, ami még mindig nem következett be, de ha netalán rám szakadna a bank, azt abból tudnátok, hogy az összes palettáját egyből felvásárolnám - megveszem egy palettáját. Például a Blood Sugar és a Blue Blood nagy befutó volt nálam (bár, inkább előbbi, mert piros ♥), aztán kiadta az idei nyári kollekcióját, én meg odáig meg vissza voltam érte.

A Jawbreaker a legnagyobb paletta, amit a Jeffree Star Cosmetics eddig kiadott, 24 gyönyörű szemhéjpúdert tartalmaz, köztük matt, metálfényű, csillámos árnyalatokat. Vannak igazán intenzív, rikító színek benne, valamint pasztellesebb árnyalatok is - és gyönyörű. A sárgától a kéken át a rózsaszínig minden van benne. A Mini Breaker a kistesó - két árnyalat megtalálható ebben is a Jawbreakerből, a többi hét azonban exkluzív. Ami nagyon tetszik a két palettában, hogy együtt simán tudok kreálni belőlük egy visszafogottabb, natúrabb sminket is, hiszen mindkettőben van barna árnyalat, amit mondjuk egy arany, csillámos pigmenttel szuperül fel lehet dobni. Másfelől pedig konkrétan nincs szükségem más palettákra, hogy egy király, színes, kreatív sminket készítsek.Beautybay-ről rendeltem, most először - hiszen így nincs vám, mivel Európából jön, pontosabban Németországban van a(z egyik?) raktáruk. A szállítás ingyenes volt a rendelés összegét tekintve, kaptam ajándékba egy Beautybay-es 9 árnyalatos palettát is, ami szintén meglepően király, színes, és tök jól passzol a Jawbreakerhez. Nem volt olcsó a rendelés, de nem volt drágább sem, mintha az official honlapról rendeltem volna. Viszont, ha onnan rendelem, lett volna vám, így viszont az nincs. Ami pozitív. A csomagom rettenetesen hamar megérkezett, azt hiszem, 3 vagy 4 munkanapon belül már nálam is volt. Egyetlen árnyalat tört össze a Jawbreaker-ben, a Delicious a legalsó sarokban, viszont menthető volt. Egy kis tisztogatás és visszasöprés, valamint némi fixáló spray segítségével megmenekült, és a pigmentáltsága sem romlott. Ó, igen, és a pigmentáltság... na, az valami fenomenális. Ha pedig már itt tartunk: Sokan panaszkodnak sok palettánál arra, hogy a rózsaszín pigment (pressed pigment, ami ebben a palettában is van) beszínezi az ember bőrét, megfogja, mint a frissen vásárolt farmer. Ez egyébként teljesen köztudott, és benne van a pakliban a rózsaszínhez használt színező anyagok miatt, én viszont nem tapasztaltam túlzottan egyik rózsaszínnél sem - a Cotton Candy-nél volt egyedül picit fura a bőröm, miután lemostam, de csak azért, mert túl jó, és magában egy sminklemosó nem fogja teljesen és tökéletesen lemosni. Ellenben nem néztem ki úgy, mint akinek épp be van gyulladva a szeme.

Nagyon élném még néhány színes folyékony rúzsát is, de egyelőre tök jól megvagyok a Gemini nude-jával meg a Hi How are Ya'? vörösével.

Aztán majd jövök sminkekkel is, amiket én csináltam eme két palettával, de jelenleg nincs energiám, sem pedig kedvem feltöltögetni a telefonomról a képeket. Bocsi...

You Might Also Like

0 megjegyzés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe