Funfacts about... #01

október 27, 2019

Nagyon szerettem régebben funfack-eket írni magamról, szóval most egy kicsit visszatérek ehhez a "hobbimhoz", és kaptok egy kis morzsát belőlem újfent. Meg néhány képet is mindezek mellé, hogy ne legyen olyan száraz az egész.

-Nagyon szeretem az esztétikusan berendezett kirakatokat. Ez pedig általában azokra a boltokra jellemző, ami egész évben a karácsonyról szól. De például a kedvenc hobbiboltom kirakatát is mindig változtatják - évszaknak és aktuális ünnepnek megfelelően, most például Halloween-i, amit imádok, de Húsvétkor nyuszik és tojások vannak, karácsonykor pedig egyértelműen havas és díszes.


- Alapvetően nem szeretem a mogyoróvaj ízét, viszont ha valamilyen csokival van kombinálva, nyert ügye van nálam. Az összes csoki, amiből létezik mogyoróvajas, abból 10000%, hogy az a kedvencem. Pedig emlékszem, hogy mennyire rosszul voltam, mikor először kóstoltam magában a mogyoróvajat, aztán mennyire féltem a Reese's-től, és mennyire kellemes csalódás volt.


- Nagyon szeretem a Starbucks időszakos italait, bármennyire basic white bitch beütése is legyen ennek az információnak. A Pumpkin Spice Latte-jukat nagyon szeretem, és alapvetően egy sima kávét is jobban szeretek náluk megvenni, mert sokkal finomabbnak tartom, mint egy mekiset vagy akár a Costa-ét. És mivel alapból nem vagyok nagy kávés, így inkább a finomabbra voksolok. Mindemellett kicsit szomorú, hogy a kreatívabb, különlegesebb frappuccinokat nálunk nem igazán akarják bevezetni, viszont idén szembejött a Phantom-ról egy bejegyzés, amit ma meg is kóstoltunk. Nyilván a reklámozott képek nem reálisak, de melyik sajtburger néz ki úgy, mint a képeken? Ennek ellenére szerintem baromi menő, nem néz ki rosszul, és nagyon finom is volt...


- Hajlamos vagyok kiejteni a kezemből mindent, szóval amióta tudomásom van a popsocket-ek létezéséről és használatáról, azóta mindig volt valamelyik telefontokomon popsocket. Ha fényképet csinálok, akkor is megkönnyíti a dolgom, de ha csak telefonálok, vagy nyomkodom, már akkor is nagyobb biztonságban érzem a telefonomat. Viszont hivatalos Popsocket-em (mivel ez egy márka), csak egy volt, az is az egyik LootCrate dobozban lapult... eddig. Nemrég vettem egyet a Claire's-ben, bár az is tény, hogy nagyon drágák az ebay-es pár száz forintokhoz képest, de nem tudtam ott hagyni - Karácsonyi Lidércnyomásos, és annyira kis kedves... nem mellesleg pedig az egyik legjobb Halloween-i / Karácsonyi mese.

 

 - Amióta fotómodellt álltam, nagyon szeretek néhanapján szépen felöltözni és lőni pár képet magamról - főleg boszis hangulatban. Jelenleg a kedvenc szettem tartalma valamilyen szoknya, a csíkos térdzoknim, a fekete csipkés body-m és az új csizmám, amiben 2 méternek érzem magam. Teljes alakos tükröm meg csak a bejárat mellett van, szóval a konyhai látványért elnézést, de... this is how adulthood works.


Egyébként pedig nem tudom, ebből legyen e még, de én még mindig élvezném ezeket összeszedni, úgyhogy tell me!

Kiemelt kép: @ Charles Etoroma / Bejegyzés képei: saját fotók

You Might Also Like

1 megjegyzés

  1. Igen igen! Én szeretnék mégtöbb ilyet :3 Több képet készíts egyébként, mert nagyon fotogén vagy és rohadt jók szoktak lenni instán is ♥

    VálaszTörlés

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe