Rólam

 
Egy rendkívül szeleburdi, makacs és kreatív embernek tartom magam. Fáradtan szétszórt vagyok, kipihenten pedig a szóviccek királynője - sokak bánatára, mert hihetetlenül fárasztó tudok lenni, és mások agyára megyek. Alapvetően nyugodt vagyok, de hirtelen haragú vagyok, bárki könnyen kihoz a sodromból, ilyenkor elég agresszív tudok lenni, azonban amilyen gyorsan megharagudtam valakire, olyan hamar meg is tudok bocsátani - persze ez a körülményektől is függ. Ellenben nehezen nyugszom meg, ha ideges vagyok. Őszinte és szókimondó vagyok, amit az emberek gyakran összetévesztenek a bunkó és szemét jelzőkkel, de ami a szívemen, az a számon... kimondom, mit gondolok, érzek, ezért bocsánatot pedig nem kérek! Közvetlen vagyok a beszélgetésekben, bár túl személyes dolgokat nem osztok meg bárkivel, viszont ha valaki ismeretlen vagy csak egyszerű ismerős bemászik az aurámba, attól a falra mászok. Ebből adódóan nem ölelek meg akárkit, nem szeretem a szemkontaktust, és egyenesen gyűlölöm, ha hozzám érnek... Szeretem a káoszt, viszont a tisztaságot is, és néhanapján rám tör a rendmánia is - bár ez elég ritka, szerencsére.
2015 nyara óta párkapcsolatban élek Nyúllal, és 2016 ősze óta élünk együtt. A megismerkedésünkről annyit, hogy teljesen véletlenül elkezdtünk beszélgetni, amikor még csak barátkozni akartam, aztán szépen lassan egymásba szerettünk. Nem egészen kilenc év van köztünk az ő javára, bár sokszor olyanok vagyunk, mint két gyerek, osztozunk közös hobbikban, kedvencekben és szerencsére tudtunk, tudunk újat mutatni a másiknak.
Nagyon szeretek enni, aludni, rajzolni, festeni, írni és olvasni. Rengeteg időt töltök a youtube-on különböző videókat bámulva, szeretek új zenéket felfedezni, csodálni a profi játékosokat, inspirálódni, ötleteket gyűjteni, meg egyszerűen csak elütni az időt, szórakozni. Nem vetem meg a videójátékokat sem, nagy szerelmem a Blizzard, a Starcraft-okon és a Destiny 2-n kívül mindennel játszottam vagy játszom, de a két nagy kedvenc az Overwatch és a Diablo 3. Mindezek mellett temérdek játék van, amit szeretek, de talán az abszolút favorit a Mass Effect univerzuma. Imádok filmeket és sorozatokat nézni, enyhe Star Wars rajongással rendelkezem, ami (sajnos) meglátszik a Star Wars-os dolgok gyűjtögetésében is. Nagyon szeretem az állatokat, nagyjából mindig volt kutyánk vagy macskánk, és tervezzük Nyúllal is a közös cicát, ez azonban még odébb van... Szeretek sminkelni, kipróbálni új dolgokat, kiélni a kreativitásomat, és alkotni valamit, ami teljesen más, mint ami a fejemben körvonalazódott - de azért sokszor elfogadom a végeredményt is.
Zeneileg szinte bármit képes vagyok meghallgatni, a hardcore-tól a rap-en át a popzenéig mindenből találok olyat, amit szívesen rongyosra hallgatok. Legkedvesebb előadót nehéz lenne választanom, de akadnak, akiket szinte a kezdetek óta hallgatok a mai napig. Ilyen például Pink, a Linkin Park, a Paramore, a Paddy and the Rats...
Nem vetem meg a testmódosításokat, rendelkezem néhány tetoválással, és nem tervezek leállni, rengeteg tervem van. Vannak piercing-jeim is, perpillanat csupán egy nostril és egy köldökpiercing tulajdonosa vagyok, de volt industrial-om, nyelvpiercingem és dahlia bites-om is... utóbbi kettőtől nem szívesen váltam meg, és bármikor újraszúratnám, de tudom, hogy idővel megint ki kellene vennem őket. Van egy fültágítóm is, ami csupán 12mm-s, nem terveztem soha nagyobbat, és boldog vagyok ezzel is.
 
Amúgy kb. minden második ember olyan, mint én, közben mégsem hasonlítok senkire...

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe